Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κουρέτα Τερψιθέα | Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός Νέα Σμύρνη Αττική

ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ {small}

Ο επαγγελματισμός, η πολυετής εμπειρία, η ειδίκευση στο αντικείμενο, καθώς και η ανθρώπινη προσέγγιση απέναντι στους ασθενείς αποτελούν στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ {small}

Στο ιατρείο μας στην Νέα Σμύρνη πραγματοποιούμε σωστή διάγνωση και αντιμετωπίζουμε όλες τις παθήσεις και κακώσεις του μυοσκελετικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ {small}

Για εμάς καλύτερη θεραπεία είναι αυτή που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες και τις προσδοκίες του ασθενή, αλλά και αυτή που θα έχει το καλύτερο και το πιο άμεσο αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ {small}

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μας και αποκτήστε έναν ισχυρό… σύμμαχο στην προσπάθειά σας να “θωρακίσετε” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υγεία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΑΘΗΣΕΙΣ {big}

Στον σύγχρονο και εξοπλισμένο ιατρείο μας, η έμπειρη ορθοπαιδικός Κουρέτα Τερψιθέα, αξιολογεί την περίπτωση του κάθε ασθενούς με τη δέουσα προσοχή, γεγονός που μας επιτρέπει την σωστή διάγνωση και τον σχεδιασμό της συντηρητικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
 
ΚΟΥΡΕΤΑ ΤΕΡΨΙΘΕΑ
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός Νέα Σμύρνη
Το ιατρείο μας το οποίο εδρεύει επί της οδού Ομήρου 61 στην Νέα Σμύρνη Αττικής, αποτελεί ένας προσεγμένος, ζεστός και ευχάριστος χώρος που έχει δημιουργηθεί με σκοπό να κάνει τον ασθενή να νιώθει άνετα κατά τη διάρκεια της εξέτασης αλλά και κατά την διάρκεια της μικρής αναμονής. 
 
Διαθέτοντας ιδιαίτερη εμπειρία σε τραύματα, αθλητικές κακώσεις, στην αρθρίτιδα μεγάλων και μικρών αρθρώσεων και στις παθήσεις άκρας χειρός, σας σας προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές του ανάγκες.

Είμαστε εξωτερικός συνεργάτης της ιδιωτικής κλινικής